csütörtök, január 7

3 hónap!!!!!!

Nos ma volt az utolsó edzés a 3 hónapos training-ből. Úgy gondolom hogy nagyon kemény volt ez a hét edzés tekintetében. Ma láb edzés volt a terítéken és igazán leterheltük a lábakat. De azért természetesen mást is csináltunk.
Mai edzésünk : - egylábas(Pistol) gyakorlatok gyakorlása.Csak ismerkedtünk a gyakorlattal, de azért a jövőben igenis meg fogjuk tanulni és csinálni is fogjuk ígérem.:)
- 16 kör goblet squat, 25 mp on 20 mp off.(beálltunk egymás után oszlopba és minden 25 mp guggolás után 5 lépést előreléptünk. Így megtettünk két kört a teremben.) Soha nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz megtenni két kört a teremben:):):)
- 12 kör deadlift 20mp munka , 20 mp pihi.
- különböző variációk fekvőtámaszhelyzetből kiindulva és haladva végig a termen.(gyíkjárás, ugrálós fekvőtámasz, ..............)
- 4:45 mp plank tartás(különböző nehezítésekkel)

Az edzés végén pezsgőt bontottunk(volt egy nem alkohol mentes is:) ) és csináltunk fényképeket is természetesen.
Az edzésről készült képeket és csoportképeket felteszem a blogra hogy láthassátok ti is.Végezetül még annyit hogy sajnálom hogy nem tudott mindenki ott lenni aki elkezdte az edzést októberben. De majd ebben az évben!!!:) Elkapok mindenkit és fülön csípem!!!
Nos most már teljes joggal kijelenthetem hogy elkezdődik a haladó Kettlebell edzés is a teremben és azok belőletek kerülnek ki. Dolgozzatok keményen és mutassátok meg az embereknek hogy amit csináltok annak igenis van értelme és igenis tudtok keményen edzeni. De legfőképpen önmagatoknak bizonyítsatok és döntsétek le saját falaitokat amiket eddig nem voltatok képesek!
Power TO YOuuuuu!!!(KIKI :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése