szerda, január 13

Új csoport indult!!

Nos megkezdte működését a 2. Kettlebell csoport Hódmezővásárhelyen. Egész szép számmal összejöttünk és igazán nagy izgalommal várom hogy milyen eredményeket lesznek képesek elérni a fiúk!!Ma és hétfőn a swing rávezető gyakorlatokat vettük sorjába. Persze volt terheléses idő is a végén és volt olyan lány aki azt mondta hogy most egyáltalán nem fáradt el a 8 kg-os Belljével.Hmmmmmmmmmm.................................Nos rendben akkor megnézünk egy 12 kg-os Kettlebellt, hogy hogyan viszonyul majd Móni hozzá.:)Ja igen és volt olyan srác aki a múltkor még fennakadt a 12 körös swing hálón de most sikeresen átjutott rajta.Tetszenek ezek a dolgok nekem. Csak így tovább!!


Megkezdte egyébként működését a haladó csoport is és egyik idei célunk a 10 perces snatch teszt 200 ismétléses végrehajtása. Nem a legnagyobb cél amit kitűzhet magának egy ember az életében, de úgy gondolom ha mindenki eljut arra a szintre akkor nagyon nagyot nyertünk..........
Power To You!!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Szerintem szneccseljünk 10 percen keresztül szigorúan 24sel! :) Jövő héten én is ott leszek és akkor teljesen más lesz a véleményem az edzések nehézségéről! :)

    Bandi

    VálaszTörlés