szombat, január 21

Főzőtanfolyamom... :)Nos a videóban látható zöldség és gyümölcsöket iszom minden nap délelőtt reggeli és ebéd helyett, már több mint 3 hónapja. Délután nyers magvakat eszem.(mogyoró, mandula, aszalt gyümölcsök, olajos magvak). Este pedig ami kifér a csövön :) Mindent hatalmas mennyiségben minőségi korlátozás nélkül. Ezzel az étrenddel büntetlenül kajálhatsz esténként amit és amennyit csak szeretnél. Kétszer szedek a fő ételből ....... akár egy fél kiló kenyeret is ehetek köretként......és ha kedvem van akkor hatalmas mennyiségű desszertet is nyomhatok hozzá...
Azt mondod hogy nem bírod ki reggeli és ebéd nélkül ?? Akkor nézd meg a videóban elkészített zöldség- gyümölcs turmixot. Szerintem nagyon is iható dolog.Méregteleníti a szervezetet és feltölt emésztő enzimekkel is az esti nagy kajálásra. A vitaminokról és ásványi anyagokról most nem is beszélek pluszban :)
A délutáni olajos magvak pedig olyan zsírokkal látnak el amik lét fontosságúak a szervezet normális működéséhez.
Este pedig nincs megkötés....nincs ácsingózás tiltott ételek után. Csak a kajálás feledhetetlen és mindennél szabadabb érzése.
Lehet hogy vannak diéták amik tényleg működnek.Aláírom. De el tudod képzelni hogy egész életedben azzal a diétával élj ami egy csomó ételt kidobat veled a hűtődből? El tudod képzelni egyáltalán hogy egész életedben legyenek tiltott élelmiszerek amiket nem fogyaszthatsz??
Ugyan már!!! Azt ehetsz amit csak akarsz .... Persze nem árt hozzá mozogni egy kicsit és élni ezzel a táplálkozási formával. 2 hét és teljesen rá állsz és nem fog hiányozni a napközbeni nagy kajálás, aminek a következményeképpen brutálisan megemelkedik az inzulinszinted és egyből le akarsz feküdni aludni. Mert ez van ugye délben??? Bekajálsz és legszívesebben lefeküdnél a ,,dió fa " alá nem?
Ezzel a módszerrel egész nap energizált vagy és csak az esti nagy étkezésnél álmosodhatsz el.....de akkor meg úgyis mindegy nem igaz?
(lefekvés előtti két órával kajálj :) )
Nos 3 hónapja szós szerint falok az esti vacsoránál és nem hogy nem híztam el de úgy gondolom hogy izomnövekedést is értem el,zsírmentesen.
Power To You!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése