csütörtök, november 12

Egy újjabb hét

Nos lassan vége a hétnek. Vége a Clean gyakorlásnak. - Nos csak hitted. Természetesen lesz még nem is kevés gyakorlás. De jövő héten bejön a képbe egy nagyon jó és hatásos gyakorlat!!!Snatch!!!!!!!!!!!Hányszor fogjátok hallani még tőlem ezt a szót! Kedves áldozatok készüljetek mert a jövő hét igen szép meglepetéseket tartogat nektek. Én is készülök rá és agyban és szellemben nektek is azt mondom hogy készüljetek. Folyamatosan nézem az emberek munkáját a gyakorlatok alatt és igen szép fejlődés és haladás megy végbe a csapaton. A Clean gyakorlat feladta a leckét egy - két embernek de az idő előrehaladtával mind jobb és jobb lesz minden. A swing és a török felállás egész szépen csiszolódik de úgy érzem néha érdemes visszanézni az alapokra hogy még tökéletesebb legyen minden. Tetszik az emberek hozzáállása amit a hozzászólások is mutatnak. Én örülök a legjobban hogy ez a fantasztikus tárgy és vele az edzésmódszer RKC , hazánkba is eljutott. Remélem hogy a kezdeti lelkesedés még sokkáig kitart és végígkíséri az emberek életét. Nagyon sok pozitív dologgal találkozhattok majd ha igazán keményen és kitartóan edzetek. És végül mindegy hogy csoportban vagy egyedül edzesssz.A lényeg a telljes feszítés !!!!!Ezt ne felejtsd el soha. Ha a 10. kör swingednél tartasssz akkor se!!Power to you!!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Társaim!

    Más volt a mai edzés, mint az eddigiek, de sajnálattal közlöm, h ez sem volt jó! FÁJT! A MI Norbink, megint tudott újítani. De szerintem ezt ti is fogjátok tapasztalni! :)
    Most nem nagyon érzek magamban erőt, ígyhát alvás, pihenés, bulizás 1000rel, h jövőhéten újra szép legyen KÜZDENI, de csak VELETEK együtt!

    Bandi

    VálaszTörlés