csütörtök, október 15

Egykezes váltott swing

Nos ma úgy döntöttem hogy kicsit belekóstolunk a 2.-es csoporttal az egykezes és azon belül is a váltott swingbe. Egész szépen alakul a csapat erőnléte, de természetesen 2 heti kettlebell edzéstől még senki sem lesz világbajnok Kettlebell harcos. Vannak emberek akik már nagyon szépen érzik a swinget de vannak akik még csak most kezdenek ráérezni a dologra. Külön kiemelném J. János és G. Ádám valamint G. Dávid munkáját, mert ők nagyon szépen figyelnek a telljes feszítésre.Hajrá csak így tovább!!De a többieken is látok változást.Mivel még nekem is új az oktatói tevékenység, ezért nekem is van mit tanulnom és tanulok is. Ma kicsit felgyorsítottuk a tanulási folyamatot és egy rövid ismétlés után (deadliftek és swingek gyakorlása)el is kezdtük az edzést.
  1. 12 kör swing a következő képpen:3 kör bal kezes swing-3 kör jöbb kezes swing-4 kör váltott kezes swing-2 kör kétkezes swing. 20 mp on 20 mp off kivitelben.
  2. Utánna következett egy kiegészítő gyakorlat amit gondolom nagyon élveztek:)4 kör fej körül körzés 1 perc on 1 perc off módon.A 3 kör környékén már én sem bírtam és leengedtem egy kis időre.
Utánna megcsinátuk a kötelező nyújtó gyakorlatokat és végül visszahordtuk a súllyokat a szertárba.Szivesen megmutatnám nekik az smr henger előnyeit is de egyenlőre még igyekszek kihasználni az egy óra álltal nyújtott lehetőségeket is.
Jövő héten belekóstolunk a Török felállás gyakorlatba és mivel ez a gyakorlat az egyik kedvencem ezért már nagyon várom.
Ma én is végigcsináltam a csoporttal az edzést és nagyon élvezttem. Már el is felejtettem hogy milyen jó érzés ha sok harcos ember között kell swingelni.Hamarosan teszek fel videókat az edzésről hogy mindenki láthassa hogy miről is szólnak ezek a dolgok.Power To You Kiki!!!!!!:)

1 megjegyzés: