kedd, március 23

Kis snatch.....

Ma nagyon kevesen voltunk a haladók edzésén. Ez mostanában gyakran előfordul. Szerencsére tudom az okát és nem az hogy nem kedvelnék már az RKC-t. Bár van olyan aki azért kicsit belehúzhatna.....:) Az év végén illetve az év elején kitűztem a csoportnak egy pár célt.Nem kis feladatok de nem is olyan rövid egy év. Így én úgy gondolom hogy véghezvihető lenne.
-Legalább minden haladónak 100 db szabályos snatch 5 perc alatt(lehetőség szerint minimum 20 kg-os bellel) Az én célom a 125 ismétlés a 24-essel.
- Legalább minden haladónak 200 db snatch 10 perc alatt. Nekem is 200 vagy 210.(nem haragudnék magamra 210-nél). Haladóknak minimum 20-as bell, nekem pedig 24-es.
Nos ma már volt olyan aki megcsinálta a 100-at 5 perc alatt és szerintem év végére szép eredményeket mondhat majd magáénak.
Én egyébként csak lassan cammogva ütemezve haladok cél felé és ha jól számolok akkor nyárra már meg is lenne a cél. De sajnos ott van a jobb vállam sérülése ami azért jócskán visszavet néha. Türelem...türlem.

Szóval a mai edzés indult egy kis laza bemelegítéssel.Utána kis súllyal snatchek.....
- 5 perc snatch
- Szélmalom gyakorlása kis súllyal
-Szélmalom gyakorlása nagyobb súllyal(nem mentünk az oldalankénti 3 ismétlés felé)
- Utána kipróbáltam hogy hány szabályos alsó madárfogásos húzódzkodást tudok.18-at csináltam , de biztosan tudom hogy menne 20 felett is.Ennek nagyon örültem mert nagyon nagyon ritkán szoktunk húzódzkodni edzésen. Na ennyit tesz a Military Press:):)
-Végül 40 fekvőtámasz még fojtásnak. Jövő héten fizikai felmérőm lesz....Meg amúgy is. Olyan ritkán van fekvőtámasz.(Ezzel kapcsolatban látogassatok el erre az oldalra: 100fekvőtámasz.hu)
Végül nyújtás és irány haza hogy megcsináljam az édes savanyú mártásos pirított csirkemell falatkáimat, ínycsiklandozó rízzsel.
Utána teló Kikivel.

Holnap a kezdő csoport kap egy kis láb nitrót:) És annak aki azt mondja hogy nem írok soha róluk : Holnap csak rólatok fogok írni:):)
Power To You nektek!!!!!!!!!

1 megjegyzés:

  1. Szia Kutya! Biztos vagyok benne,hogy el fogod érni,amit szeretnél. A lényeg,hogy vigyázz a válladra és minden rendben lesz! ;) A csontkovácsot próbáltad már? Állítólag tudnak egyszerű és jó módszereket, amikkel jól helyrehozható a váll. Ezek a technikák otthon is gyakorolhatók.

    VálaszTörlés