kedd, november 3

Clean!Clean!!Clean!!

Nos eljött a hideg idők és a clean-ek ideje.A clean nevű gyakorlatról szeretnék egy kicsit beszélni. Kulcsszavak: váll hátraránt- fűnyírót beránt- könyék leszorít-gyorsaság- nagy lendület a láb között. Ezek azok a dolgok amik megkönnyítik a clean gyakorlatodat. Persze az első időkben még úgy érzed hogy szétvered a vállad. Folyton arra koncentrálsz hogy a súlyt felvedd és odavezesd a válladhoz. Aztán ahogy telik az idő és túlvagy a 200 vagy 500.-ik claen-eden egyszer csak becsúszik a helyére a súly és rájössz hogy hopppá ez nem is olyan nehéz. Szóval ne add fel!Gyakorolj....gyakorolj...gyakorolj..........Ja és még egy fontos dolog ami az edzéseinkhez tartozik: Mostantól visszaáll a régi rend: Hétfő és Szerda 18:30-19:30-ig, Kedd és Csütörtök 16:30-17:30-ig tartanak az edzések.Power to you!!

2 megjegyzés:

  1. Üdv Mindenkinek!

    Először is: ha látogató vagy és még csak gondolkozol azon,el akarod-e egyáltalán kezdeni a kettlebellt,akkor én azt mondom,hogy ne gondolkozz túl sokat! Nem tesz jót és előbb-utóbb lebeszéled Magad róla! Gyere le edzeni!!!! Pontosabban gyakorolni!
    Miért?
    Mert jómagam egy hónapja járok és az eredmény:
    minden edzésen meghalok,amiért cserébe a közérzetem sokkal jobb, úgy érzem,duzzadok az erőtől, a nyújtásoknak köszönhetően sokkal hajlékonyabb vagyok és más sportokban is hamarabb képes vagyok csúcsra járatni magam.
    Mintha az agyam is jobban vágna...
    És Apukám, Kisanyám ez nem kamu!
    Jó a társaság,húzzuk,motiváljuk egymást.
    Néha kicsit aggódtam,hogy hazavágom magam a súlyokkal,de megtanultam,mire kell odafigyelni és semmilyen sérülésem nem volt és ha figyelek nem is lesz.
    Az sem baj ha fogyni akarsz csak,mert senki nem néz ki érte,sőt,akik vállalják magukat és akarnak fogyni,azoké minden tiszteletem,mert gyilkos az edzés. De megéri! Persze,ha minden edzés után beesel a fridzsiderbe és feltankolsz,mint egy teherszállító,akkor ne a kettlebell-t vádold!

    Üdv Mindenkinek! Az Erő legyen Veletek!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök hogy nem egy embertől hallok pozitív visszajelzéseket az edzésekről. Örülök hogy nem csak én ismerttem/ismerhetem fel a Kettlebell edzések álltal nyújtott előnyöket. És még csak az egyharmadánál tartunk.A következő alapgyakorlat azt hiszem mndenkinek tetszeni fog :):):)

    VálaszTörlés