kedd, június 22

Újra snatch és még más....








Ma bent a munkahelyemen kipróbáltuk az újonnan érkezett gravitációs csizmám.Érdekes ott fejjel lefelé lógni.Lehet érezni ahogy a tested nyúlik mint egy .........valami.Mindenesetre a csigolyáknak, hátizmoknak, hasfalnak, agynak....stb nagyon jót tesz és rendszeresen használni is fogom.
Ma hazajöttem és úgy döntöttem hogy ugyanazt fogom edzeni mint tegnap.Tegnap nem sikerült amit akartam így ma MEGCSINÁLTAM.
- bemelegítés
- 120 snatch lerakás nélkül 24 kg-os Bellel(egy pár másodperccel csúsztam csak ki az 5 percből)
- 6 snatch jobb kézzel 15 mp/15 mp -6 snatch bal kézzel 15 mp/15 mp- 9 swing 15 mp/15 mp= ez mind egy kör és ebből lenyomtam 10 kört.Éreztem hogy még kellett volna 5 kör de, mást is akartam még így hagytam.
- 5x8 tolóckodás gyűrűn, majd a 6. körben csak 6 tolóckodás de azt lassan kitartva.
- Végül 10x15 haskerék
-Nyújtás

Na ez már szebb nap volt mint a tegnapi.Végre éreztem hogy megy az edzés. Egyébként ma felénk költözött egy közéleti személyiség és hozta a nagytestű kutyáját aki most egy hónapig itt lesz velem.Hatalmas állat.Ritkán látni ekkorát, és most egy kis ideig az enyém....Bár edzéskor furán nézett rám és néha oda is jött, de a 24 kg-os bellem azért még neki is rémisztő......
Power To You the Dogs!!!!!!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Aha, a gravitációs csizma működés közben. Nagyon elmés :) És csak lógsz benne, vagy szépen megérinted lógásból a lábujjaidat vagy valami? :)

    "A 120 snatch lerakás nélkül" részt meg először úgy értettem, hogy kézcsere nélkül. Így nagyon szép, de amúgy kifejezetten ijesztő lett volna :)

    VálaszTörlés
  2. Hi Juci:)

    Lehet lógni és lábujjérintéseket is csinálni a gravitációs csizmával, de a kettőt nem vagy csak nagyon óvatosan szabad kombinálni.Amikor a csigolyákat nyújtja az ember akkor nagyon kiszolgáltatott a gerincoszlop.Nem hiányzik még neki olyan megerőltetés mint a felülések.De ha csak felmászol és elkezdesz felüléseket csinálni akkor ok minden.Mindenesetre az én tudomásom szerint nem javasolnak 10 percnél több lógást egyedül, mert ha sokat lógsz egyszerre akkor is megterhelő lehet a leszállás része.

    ,,A 120 snatch egy kézzel lerakás nélkül nekem is ijesztő lenne és elmehet a ............-ba aki megcsinálja:)"

    VálaszTörlés