hétfő, december 6

FMS kurzus

Először is a legutóbbi feljegyzésemhez hozzáfűzve.
Az nyert aki arra gondolt, hogy folyamatosan mozogna, hogy a teste hőt termeljen a novemberi szeles időszakban, csurom) vizesen elázva.
Én is ezt csináltam. Lefutottam kb 4 km-t a bokáig - térdig érő sárban. Nem volt kellemes csúszkálni és elesni a sáros trutyiban, de egész kellemesen átmelegedtem.:)

Más!!!!!!!!

FMS 1 TANFOLYAM!!!!! Elvégeztem. Megvan.Jeejeee.
Nem titkolt célom volt, hogy megcsináljam ezt a képzést és nem csak azért hogy a klienseimnek szabadabb mozgást és sérülés mentes edzést tudjak biztosítani.Azért is hogy a saját életemben kardinális változást tudjak létrehozni.
Azt tudtam hogy sok infóval leszek lebombázva(csak úgy mint az RKC 1 képzésen) de reméltem azt is hogy áttekinthető és egyszerű is lesz az anyag leadása.
Brett Jones master RKC tartotta a kurzust és olyan folyékony és egyértelmű módon dolgozott, hogy semmilyen panasz nem lehetett rá.
Megtanultam, hogy hogyan tegyem mobillá/stabillá az egyes testrészeket és így hogyan növeljem meg ezáltal egy ember teljesítményét.És itt megemlíteném hogy még ennél is fontosabb az hogy az FMS mérések segítségével lecsökkenthetem a sérülések esélyét.
Holnap kezdem vállmobilitási gyakorlatokat és a csípőhajlítóm edzését is. Mind a kettő 2-es lett amit szeretnék 3-asra felhozni.
Egyébként most Szolnokon vagyok egy katonai kiképzésen. Elhoztam egy 28 kg-os Kettlebellt amivel szeretnék a héten dolgozni.

Végezetül:

Kötöttem egy fogadást Gregus Ádám barátommal egy pár hete:
Megcsinál 40 kör Vo2 max gyakorlatot 8 ismétlés / 15 mp alatt. Természetesen 24 kg-os Kettlebellel. Ha ő nyer akkor ajándékozok neki egy 28 kg-os Kettlebellt. Ha én nyerek akkor kapok egy doboz Pentacarnt( L-carnitin mátrix). Úgyhogy lehet neki drukkolni:)

3 megjegyzés:

  1. A Pentacarnt én is használom,szerintem nagyon fasza.Jól döntöttél,hogy fogadtál.Gratulálok a győzelmedhez.Nem akarom megbántani a barátodat,de a 8 ism. 40 körön keresztül tartani,hát,nagyon kemény.

    VálaszTörlés
  2. Ja,és gratulálok az FMS 1-hez!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm. Igaz, hogy a fogadást nem akarom veszíteni, de azért szurkolok Ádámnak. A pentacarn pedig tényleg jó cucc.:)

    VálaszTörlés