szombat, december 25

FMS

Tudtad hogy képességeid határát néha nem csak azért nem tudod megközelíteni, mert nem vagy elég kitartó? Gyakran beleveted magad az edzésbe, de aztán kisebb nagyobb sérülések miatt meg áll a fejlődésed? Észrevetted már hogy egyszer csak megtorpansz a fejlődésben pedig úgy érzed mindent rendesen csinálsz?
Nos ha érdekel hogy a saját tested, testrészeid milyen asszimetriák áldozata, vagy esetlegesen milyen mozgástartományok elvégzésére nem képes telljesen amik az előbb leírt dolgokhoz vezethetnek, akkor keress fel és elvégzünk egy FMS mérést rajtad. Mi az az FMS? Nos megtudhatod mintegy 20 perc vizsgálata után hogy a vállad , térded, csípőd, könyököd, bokád,törzsed milyen állapotban van és milyen korrekciós gyakorlatokra van szükséged hogy a jövőben nagy bizonyossággal ne sérülj meg és a teljesítményed is javuljon.
És egy nagyon fontos dolog.!!!Szinte mindenkinek szüksége van korrekciós gyakorlatokra, mert szinte senkinek sem úgy működnek a testrészei ahogy annak működni kellene.
És ha komolyan érdekelnek az edzések és mégis legyintesz az FMS hallatán akkor légyszi jövőre, vagy akár két év múlva újra tekints vissza az eltelt évre és nézd meg hogy volt e sérülésed vagy hogy mekkorát sikerült fejlődnöd.
Ne felejtsd el: Az FMS nem kötelező orvosi vizsgálat nálam vagy bármely FMS mérésre jogosult személynél, hanem egyszerűen csak a mozgásod minőségét javító és a sérüléseid megelőzésére irányuló óvintézkedésed!

Alapelv: Mozogj sokat, de csakis minőségi kivitelezésben!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése