péntek, december 24

Kellemes karácsonyi ünnepeket..........

Nos először is had ragadjam meg az alkalmat hogy mindenkivel akivel valamiféle kapcsolatba kerültem ebben az évben a kettlebell-en keresztül, annak nagyon boldog és békés karácsonyi ünnepeket kívánjak.
Kiemelném itt a Hódmezővásárhelyi és az Orosházi Kettlebell csoportjaimat.
Igyekszem Januárban még összehozni edzéseket. És természetesen majd mindenkit tájékoztatok is erről.(meg persze a golyókat is vissza invitálom majd:) )

Nos amúgy elkezdtem a 100 fekvőtámasz programot, de megmondom őszintén nem vetettem magam bele olyan hévvel mint ahogy kellene. Kicsit így kétséges a siker. Egy héten csak egyszer vagy kétszer csináltam eddig fekvőtámaszokat és így nehéz azért elérni a sikert.
Kicsit keveset edzettem mostanában. Azt biztos nem lehetne most mondani hogy azok az idegi pályák amik az edzésért felelősek, leterheltek lennének.
Erre nem tudok most mit kitalálni. Ez van és kész.

Sok minden történt az évben amit összefoglalni is elég nehéz.Volt ami a kedvem szerint alakult és volt ami nem.
Saját életem területén is fel-fel csaptak a hullámok és a kettlebellnél is voltak falak amiket le kellett és még le kell döntenem.
A jövő évről még nem szeretnék most elárulni sokat, de előfordulhat hogy nagy részét a világ másik táján kell majd töltenem.És mivel nem szeretném lelőni a poént ezért most erről ennyit.
Még egyszer Kellemes Karácsonyt mindenkinek aki ismer vagy akit ismerek, vagy aki néha rákukkant a blogra.
Sziasztok!!!!

2 megjegyzés:

  1. Kellemes Ünnepeket Neked is!
    Üdv Koszovóból!
    (Néha azért itt is lengenek a bell-ek :))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm és lengessetek nagy hévvel és szeretettel:)

    VálaszTörlés