csütörtök, július 29

Gránát robbant.....


Nos a történet a következő.
Mindannyian futottunk már életünkben. Valamilyen felmérőn már mindenki szinte kivétel nélkül részt vett élete során. Mindannyian érezhettétek már futás közben hogy eljött az a pillanat(nevezzük holtpontnak) amikor úgy érzed hogy kész, vége, nem bírod tovább. A tested átvált egy úgynevezett energiatakarékos üzemmódba. Becsukod a szemed, a mozgásod már nem annyira feszes, és a levegővételed is összevissza ............(feltéve hogy nem futsz rendszeresen:) )
Nos képzeld el, hogy egy 10 körös futásnál, ahol a 6. körnél tartasz úgy érzed, hogy az előbb leírt tünetek már jelentkeztek.Lassan odaérsz a kiindulási ponthoz ahonnan számítod a köröket és mit találsz ott????? Nos egy 24 kg-os Kettlebellt amivel minden kör végén pihenő nélkül 20-at kell szakítanod. Természetesen nem a 6. körtől kezdve, csak a történetünk innen kezd érdekessé válni:)
A futás után azt hiszed(persze tévesen) hogy most van egy kis pihenő, egy kis futás mentes rész.Persze van. 20 db snatch!!!
A 15. snatch-nél már arra gondolsz, hogy inkább futni szeretnél!!!!!
Az utána lévő körnél arra gondolsz, hogy inkább meg akarsz állni snatchelni!!!
A 8. körnél arra gondolsz, hogy elég lenne ennyi kör is mára!!
A 10. legsúlyosabb körnél arra gondolsz, hogy most már nem adhatod fel.
Minden 6. kör utáni körben úgy éreztem, hogy egy tüzérségi gránát robbant fel a fülem mellett. Bár zenét hallgattam közben, de mégis hallottam a légzésemet. Nagyon hangosnak tűnt és a szemem is csukódott(energia takarékos üzemmód)
Persze a végén állat érzés....
Hiába a gránát...

Tehát amiről beszéltem: - 10 kör futás, minden kör után 20 db snatch= 4000 m futás+ 200 snatch 24 kg Kettlebell
Az időt elfelejtettem mérni. :( Legközelebb...........

2 megjegyzés: