hétfő, szeptember 12

Erosodo izmok es hirtelen felbukkano csuklo fajdalom


Calisthenic gyakorlas:

- Hid fejtamasszal: 1 x 15 + 1 x 12 ismetles. Sokkal jobban mennt mint a multkor, de sajna a sajgo jobb csuklom akadalyoz a telljes telljesitmeny leadasban.

- Egylabas guggolas medicinlabdan: 15/15 + 15/15 Ez is kicsit jobban mennt mint multkor de egy jo ideig meg nem emelek semmit rajta.

- Kezen allasban fekvotamasz : 1 x 10 + 1 x 10 Na igen. Itt hatalmas fejlodes mutatkozik. Ez a ketszer 10 ismetles meg extra lassan sem okoz mar gondot, de a sajgo jobb csuklom annal nagyobb problema. Elkezdem kezelni a csuklo reszt kulonbozo dolgokkal, de egyenlore nem arulom el hogy milyen eszkozok allnak rendelkezeseimre. Ami meg biztos az az hogy ha valahol fajdalom jelentkezik akkor jelez a test hogy valami nem ok. Eddig is tudtam hogy a csuklom gyengecske, de most a sajat testsulyom terhelese es a csuklom szamara idegen szogtartas miatt fokozottan jelentkezik a problema. Mivel az emberi csuklo fantasztikusan bonyolult felepitesu ezert most nem bonyolodnek talalgatasokba hogy mi az ami okozza a fajdalmat.


A vegen egy alapos nyujtas, foleg lab reszen.

Power To You azoknak akik valamilyen fajdalomra tettek szert a napokban:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése