szombat, június 11

Elso honap kipipalva !!!!


Ta tam!!!! Ma fejezodott be a fegyenc edzes elso egy honapja. Naggyabol minden gyakorlatnal a legelso lepes. (mar regebbi bejegyzeseimben ecseteltem hogy melyik az a ket gyakorlat amelyiknel ugrottam egy szintet es ugy kezdtem.)
A kovetkezo egy honap a masodik lepesekkel fog telni es azokon belul es a halado szintekkel.DE!
Ahogy atnezttem ujra a gyakorlatokat es szamvetettem rajottem hogy nem mindegyiknel leszek halado. Nem azert mert nem tudnam megcsinalni. Hanem azert mert igy tartom eredmenyesebbnek az egeszet. Lesz olyan gyakorlat ahol a kozephaladoval kezdek.(na jo azert nem kell most felhorkanni hogy jajj de nagy terheles visszavetel)
Igy latom jonak es kesz.

Nagyon eredmenyes volt ez az egy honap is. A fegyenc edzes elso lepesei mar olyan pozitiv hatasokkal indultak hogy a kockak elkezdtek elubujni a hasamon.Nem vicc.......

Amit meg kell hogy jegyezzek meg az az hogy a gyakorlatokat iszonyu lassu es koordinaltan hajtottam vegre.Olyan lassan lett meg egy egy gyakorlat hogy addigra mar szinte telljesen lecserelodott a konditeremben edzok szama, mire vegeztem.

Persze lattam az arcokon mindenfelet, de nem ez a lenyeg.
Van olyan srac aki szinten elkezdte a gyakorlatokat es ket amerikai katona a kovetkezoket beszelte a hata mogott amikor lattak hogy kis, vagy rovid hidakat csinal:

- Te nezd mar az meg mit csinal!

- Szerintem jogazik.

- Hahahahahahahahhahahaha


Erre a srac mostantol nem a teremben csinalja hanem a szobajaban.
Engem hidegen hagy az ilyen, vagyis inkabb feltuzel.

Mert tegyuk fel hogy eltelik egy ev es ugyanezek a sracok allnak a teremben es az en emberem allo helybol lemegy hidba megerinti a foldet es utanna szep lassan visszaemelkedik allo helyzetbe.

Szerintetek utanna milyen beszelgetes zajlana le a ket amcsi srac kozott??
Kb ilyen:

- Te nezd mar az meg mit csinal!

-Azt nem tudom, de nem semmi a srac.

- O oooooooo......ize mennjunk at az evezo padhoz...........
Na de megalljt parancsolok magamnak.Minden katonat szeretunk:)

Szoval eredmenyes volt az elso egy honap. Kigyurva nem lettem, de valami elkezdodott.
Holnap kettlebell.Imadom............. A fennti kepen Gregus Adam baratom lathato amint eppen fegyvert kovacsol a testebol. Ezuton is kivanok neki erot, egeszseget a serulesebol valo felepulesenek.

Power To You azoknak akik elkezdtek a Fegyencedzest es tul vannak az elso honapon:) !!

1 megjegyzés:

  1. Helló Barátom! Köszönöm, hogy az én képemmel nyitottad ezt a bejegyzésedet, bár az kérdés számomra, hogy honnan jutottál hozzá? Köszönöm a kívánságokat és én is kívánok neked sok erőt az úton, amin elindultál mind edzés, mind katonai szempontból és már várom, hogy újra együtt tépjük a vasat. POWER TO YOU 4eva!!!!

    VálaszTörlés