kedd, július 26

Haladas ujra a Fegyencben.......

Na kerem. Errol van szo!! Tegnap kihagytam egy napot mert ugy erezttem hogy varnom kell egy napot a Fegyenc folytatasaval.
Jo dontes volt.A mai nap igazan sikeres volt. Emlekszem a legutobbi Fegyencemnel mindenem sikoltott hogy ne csinaljam....
Most nem....Sot!! Meg...meg....meg....!!

Nos nezzuk hogy mit alakultak a sorozatok es ismetlesek. Mert bizony meghozta a gyumolcset a pihenes.:)

Elemzes:

Hid tartas szogben terd magas targyon: 1 x 20 + 1 x 16 + 1 x 20 . Fejlodes a multkori 3 x 15-hoz kepest. Es kerem rajottem arra is hogy nem kell am a fejemmel tartanom a testem, mert a gyakorlat megengedi hogy a felsotest felso resze is megpihenjen a targyon amin fekszel.

Kezen allasban nyomas felig leengedve: 1 x 20 + 1 x 16. Fejlodes a multkori 1 x 15 es 1 x 12-hoz kepest.Erzem hogy a 2 x 20 ismetles mar nincs messze.

Labemeles bekalabemeles stilusban: Nos itt elneztem a dolgokat, mert csinaltam 3 x 25 ismetlest az egyenes lab fel es 4 masodperc leengedes stilusban, mikozben 2 x 20 ismetles is eleg lenne.Mert most vagy tok egyenes a labam es ugy is emelem fel 2 masodperc ido alatt es 2 masodperc le 2 x 20 ismetlessel. Vagy csinalok 3 x 25 ismetlest de a fel szakasz egy kicsit gyorsabb es nem telljesen egyenes a lab, mig a le szakasz tok egyenes es 4 masodperc.
A lenyeg hogy baromi jo gyakorlat es tenyleg kiuti a feluleseket a vilagurbeeeeeeee!!

Huzodzkodas csipo magas rudtol 10 cm-el feljebb: 1 x 30 + 1 x 22 + 1 x 23 . Jejeeeee Vegre megindult felfele az ismetlesek szama a sorozatokban. A multkor 1 x 30 es 2 x 20 volt. Ez most 5 ismetlessel mar tobb ami nagyon kiraly erzes volt. Meg 15 ismetles es megvan a 3 x 30!!!Utanna meg johet a csipo magas targyon gyakorlas......

Guggolas szuk lab tartassal: 2 x 20 ismetles. Meg mindig nagyon megy.

Fekvotamasz terdelo helyzetben lassu kivitelben: 3 x 30 ismetles volt. A mellizomzatom elvezi a terhelest, de a csuklom meg nem szokta meg telljesen ezeket a lassu ismetleseket. Egyszoval nagyon hasznos gyakorlat.Imadommmm!!

Nos ez a helyzet. Neha erdemes kicsit rapihenni es hallgatni a tested jelzeseire es akkor cserebe meghalalja a dolgot neked ismetlesek es sorozatok formajaban.

Power To You azoknak akik motivaltak es nem veszitik el a nyari pihenok alatt sem ezt az erzest!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése