szerda, július 6

Pihenonapos elmelkedesek


Piheno napom van. Szoval arrol irhatok amirol csak akarok.
A tegnapi edzes miatt az oldalamban es a combhajlitomban kezd egy egesz szep izomlaz kialakulni. Mostanaban eleg sokszor van izomlazam. Az izomlaz ugye a szervezet valasza egy terhelesre. Hogy ne mozgasd azt a reszt. Es ilyet akkor csinal ha a sajat mercejevel merve nagy volt a terheles. Ennek orulok, mert az elmult egy evben azert ritkan fordult elo ilyen. Legalabbis nem ilyen surun.
Nehany gondolat illetve terv a kozeljovoben amin valtoztatok:

- atvaltok egykezes swingre es dupla sullyos swingre
- a huzodzkodasoknal a fegyencedzesben atvaltok csiponel magasabb targy fogasara
- a burpeek allando gyakorlatok lesznek a fel ev alatt
- a TGU-kat nagyobb sullyal csinalom(mivel nincs kettlebell nagyobb ezert egykezes sullyokkal)
-a snatch gyakorlatnal visszahozom az 5 perces teszteket
- a Military Presseknel nagyobb sullyal dolgozok
-bevezetem az allando Szelmalom gyakorlatokat
- elofordulhat hogy szetbontom a fegyencedzest ket napra
- tobbet fogok ugralokotelezni
- bevezetem a gumikoteles edzest, legalabbis osszemixelem egy ket gyakorlattal

Nem irok le mindent, mert nagyon sok minden van. Egyre nehezedik a fegyencedzes. A 3 x 30 huzodzkodason nehezen teszem magam tul. Be kell vetnem minden cselt ugy erzem hogy athidaljam ezt a problemat. E honap 16.-an valtok a fegyencben a 3. szintre. Legalabbis azokban a gyakorlatokban amik konnyen mennek halado szinten.

Erdekesseg:

- figyelemmel kovetem a testsulyom valtozasat. Nos 75 es 76 kg kozott ingadozik. Egyszeruen nem megy feljebb. Megmondom oszinten egy 78 -80 kg-os testsulynak orulnek, de nem minden aron. Az a 2-ill 4 kg minosegi izom iszonyatosan nagy munka kovetkezteben alakul csak ki. Es akkor ott van meg ugye az is hogy a gyorsasagombol nem akarok vesziteni. Az hogy ezek mind egyutt fejlodjenek es alakuljanak nagyon kemeny munkat igenyel es persze minosegi taplalkozast is. Arrol nem is beszelve hogy meg mindig ott van egy tenyezo maga az edzesek megtervezese.
Ahogy az eredmenyek alapjan atneztem az edzeseimet latok valtozast, de testsuly novekedes nelkul.
A snatch borzalmas minosegi romlason mennt keresztul a honapok alatt es a telljesitmenyen is meglatszik. Ezert is hozom vissza az 5 perces teszteket. Regen sokat segitettek. Mert bar csinalom a vo2 maxos edzeseket de valamiert nem haladok veluk. Pedig azt hittem hogy az ujjonnan bevezetett futasok meghozzak majd a kardio resz miatt az eredmenyt. De eddig snatches haszna nem mutatkozott a dolognak.
Nos ennyi mara.

Power To You azoknak akik neha megallnak es hatra neznek hogy mit hagytak maguk mogott, aztan pedig elore hogy mi kovetkezik:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése